Benvolguts socis i sòcies

 

Ens adrecem a vosaltres per actualitzar-vos les afectacions que té el Club després de les mesures preses pel PROCICAT i que seran efectives a partir del dilluns 1 de març.

 

Els horaris d’obertura i tancament es mantenen des de les 7.30 h fins a les 21 h i els caps de setmana des de les 8 h i fins a les 21 h.

 

Es manté l’horari de dues franges (de 9 h a 10.30 h i de 13 h a 16.30 h) en el servei de la cafeteria i el restaurant, així com el  servei de “take away” fora d’aquestes franges.

 

Els vestuaris i dutxes es mantenen fora d’ús.

 

Pel que fa al tennis i pàdel es manté com fins ara amb cita prèvia durant tota la setmana.

 

Com a novetat principal del fitness, anunciar-vos que desapareixen els grups de 6 persones per a les classes dirigides, sempre que es mantingui un aforament del 30% a l’interior i del  50% a l’exterior. Per tant les places disponibles per a les activitats dirigides seran més nombroses. Es mantenen les classes d’interior en format virtual  encara que ja hi hem incorporat algunes classes en format de monitor presencial. Tota l’activitat a l’interior s’ha de fer amb mascareta.

 

Recordeu que per accedir al fitness o a les activitats dirigides s’ha de reservar plaça a través de l’App, web o per telèfon, ja que ens demanen registrar a tothom que fa esport al Club.

 

Us adjuntem el nou horari de classes dirigides per als pròxims quinze dies.

 

 

Aquest mes de març es passaran les quotes al cobrament amb el 20% de descompte.

 

Des del Club us volem encoratjar a venir al Club, seguint les mesures de seguretat establertes, i a fer esport, que de ben segur que és part de la solució.

Per qualsevol aclariment no dubteu en contactar amb la recepció del Club.

Salut a tots!

Club Tennis Reus Monterols