Les noves restriccions anunciades pel PROCICAT el dia 4 i publicades al DOGC del dia 5 de gener afectaran el Club Tennis Reus Monterols amb el tancament del fitness a l’interior a partir del dijous 7 de gener i almenys fins al dia 17. Pel que fa a la resta del Club, es manté com fins ara.

 

Per tal de pal·liar aquesta limitació i complir amb el decret es traslladaran a l’exterior les classes dirigides que ho permetin. (Vegeu quadre adjunt de classes fins al dia 17)

 


 

 

També es faran a l’exterior entrenaments col·lectius guiats amb monitor de 50 minuts de duració durant tot el dia adaptats a la condició física de cada persona. S’entrenarà condició cardiovascular, tonificació, abdominals, estiraments, etc. Caldrà reservar plaça per l’App, la  web o per telèfon.

 

Esperem d’aquesta manera poder ajudar als socis i les sòcies a mantenir la condició física fins al restabliment d’aquestes mesures.

 

Som conscients de les restriccions actuals i per tant s’han passat al cobrament les quotes de soci del mes de gener amb un 20% de descompte.

 

Us desitgem molta salut a tots vosaltres i als vostres i esperem que ben aviat es normalitzi tot per tal de gaudir del Club Tennis Reus Monterols de forma plena.