La parella del Club Tennis Reus Monterols, Núria Salvat i Sergi Roviralta va disputar el campionat de Catalunya Cadet, organitzat a les pistes del Club Esportiu Cornellà i es van proclamar campions de Catalunya de dobles mixte.

Aquest és el segon any consecutiu que els jugadors del Monterols s’emporten el títol. En aquesta ocasió, després de guanyar a la parella de Barcelona Guitart-Brosa per 6-2 6-2 a la final.

Per altra banda, al campionat organitzat a les pistes del Club Esportiu Valldoreix la tercera prova del circuit RAFA NADAL, la nostra jugadora Leire Fernandez va aconseguir arribar a quarts de final, on va perdre contra la jugadora Maria Dolores Garcia per 6-3 6-3.

Leire venia de fer unes semis a la 2a prova organitzada a Sevilla on va demostrar un gran nivell i que està entre les 4 millors jugadores de l’àmbit espanyol.

La jugadora Sandra Ginés va ser seleccionada per jugar el prestigiós campionat d’Espanya sub-13 Albert Costa a les pistes del Club de tennis Urgell. Sandra va pasar la primera ronda contra una jugadora aragonesa, Paula Hernandez amb un partit maratonià de quasi tres hores. En la següent ronda va jugar contra la numero 1 Dami Edmilson… on va donar la cara i va perdre per 6-2 6-2.