La jugadora del Club Tennis Reus Monterols, Sandra Ginés, va quedar sots-campiona en la categoria femenina

El tennis base de la provincia de Tarragona està d’enhorabona i el magnífic treball dels bons tècnis que disposem a la nostra demarcació va donant els seus fruïts. Aquesta passada setmana i sota una calor de justícia es va jugar a les instal.lacions del CN LLeida el CAMPIONAT de CATALUNYA Sub 11 de tennis en les categories individual i dobles.

A la prova femenina la jugadora del CT Reus Monterols Sandra Ginés va aconseguir els sots-campionat en cedir a la final davant Alejandra Guerrero del RCTBarcelona per 2-6, 2-6.
A la prova de dobles els guanyadors van ser Oriol Bergadà del CT Tarragona i la seva parella Jordi García del CT Reus Monterols que van guanyar merescudament el campionat després de superar en la semifinal a la parella cap de serie nº 1 i a la final a la cap de sèrie nº 2 en dos partits molt competits decidint-se els dos al supertiebreak del 3er set.
Poc a poc els resultats dels magnífics jugadors i jugadores que diposem a la provincia de Tarragona va aconseguint fer-se un forat destacat en el complicat món del tennis del nostre país.