Jugar a pàdel representa un gran benefici per tot adolescent. Qualsevol etapa és bona per començar a jugar a pàdel, però l’adolescència és un període de la vida fantàstic per provar noves experiències i descubrir nous esports com el pàdel.

Els adolescents estan en una etapa de la vida en la que són molt receptius cap a l’aprenentatge de les noves experiències gràcies a una ment àgil i una bona condició física.

Però a més, la cultura de l’esport en l’adolescència també és una ensenyança pedagògica per inculcar als adolescents, valors d’una vida sana en relació amb el temps d’oci. Una bona forma per previndre el consum d’alcohol i les droges. Una diversió saludable és important. Tant si ets adolescent com si ets pare, aquí us donem diversos motius per als que és molt recomanable jugar a pàdel.

Beneficis del pàdel en l’adolescència.

Els adolescents desitgen certa distància respecte als seus pares, molt millor si és jugant a pàdel:

  1. L’adolescència és una etapa de crisis personal, un moment de la vida en el que el jove està descobrint la vida per si mateix i vol prendre certa distància respecte els seus pares per formar la seva veritable personalitat i res millor que fer-ho disn el món de l’esport. Jugar a pàdel és molt recomanable per alimentar l’autoestima i tenir una imatge positiva d’un mateix.
  2. Jugar a pàdel en l’adolescència també és molt saludable per alliberar tensions i l’estrés que els joves tenen a aquesta edat davant la presió acadèmica i la responsabilitat de prendre les seves primeres decisions sobre el seu futur. Jugar a pàdel té una clara vessant social, per això millora l’esta d’ànim.
  3. Jugar a pàdel és molt saludable per que els adolescents agafin destresa valuosa a la seva vida com la lluita per el compliment d’un objectiu, la rivalitat sana, el companyerisme i el compliment del deure.
  4. Cada vegada és més fàcil trobar activitats per jugadors de pàdel durant l’etapa adolescent. Jugar a pàdel en l’adolescència també és molt aconsellable per fer amics amb qui compartir una afició comuna.
  5. El pàdel és un mitjà que aporta als adolescents la capacitat d’adonar-se de que són capaços de complir els seus objectius.
  6. A nivell físic, el pàdel és molt recomanable per tenir una bona cordinació i tenir un bon control de moviments.