• El Club Tennis Reus Monterols va iniciar el passat mes de febrer l’Slim Diet, la tercera edició del seu mètode per aprimar-se
  • El programa, que fa un mes que es va iniciar, compta amb la combinació d’entrenament i la planificació detallada d’una nutricionista
  • Els 6 participants, escollits entre més de 440 inscrits al concurs, es declaren molt contents amb els resultats que estan obtenint

 

L’Slim Diet, el programa d’aprimament del Club Tennis Reus Monterols, ha complert el seu primer mes des que es va posar en marxa el passat 1 de febrer. L’edició 2018 del programa, amb la que es van seleccionar 6 persones per aprimar-les en 8 setmanes, està sent tot un èxit.

 

Cristina Camacho, Cristina Galan, Cristina Fortuny, Jaume Luna, Javier Artacho i Eduard Rodriguez són els participants d’aquesta tercera edició que van escollir els entrenadors i el nutricionista del Fitness Center del CTRM entre més de 440 candidats. El programa consisteix en 24 sessions d’entrenament específic i personalitzat i una dieta especialment dissenyada per a cada persona per part del nutricionista.

 

Els resultats a mig programa

Tots sis participants han aconseguit reduir pes i centímetres de perímetre abdominal. Així amb només un mes de programa -encara queden dues setmanes- s’han aprimat un total de 18,52 kg i han reduït 117,5 cm. Més concretament, els resultats personals són: Cristina Camacho s’ha aprimat 4 kg i ha perdut 20 cm de perímetre abdominal; Cristina Galan ha aconseguit perdre 2,8 kg; Cristina Fortuny ha reduït 2 kg i 37 cm; Jaume Luna ja s’ha aprimat 2 kg i 19 cm; Javier Artacho ha aconseguit reduir 2,5 kg i 16,5 cm, i finalment, Eduard Rodriguez ja ha perdut 5,2 kg i fins a 25 cm.

 

L’evolució del programa es pot seguir a través del seu lloc web www.tennismonterols.cat i al perfil del club reusenc a les xarxes socials. És allà on es poden veure les dades d’aprimament (kilograms perduts i centímetres reduïts a l’abdomen) que es van actualitzant periòdicament.

 

El club reusenc manté, com va anunciar fa un mes, l’oferta especial dirigida a tots aquells inscrits al càsting de l’Slim Diet fins a finals de mes: 12 sessions d’Slim Belly per només 39€ per als socis i 59€ per als que no són socis.