Avui, divendres, a partir de les 11.00 h s’han jugat els enfrontaments dels quarts de final del Torneig Internacional de tennis, que encarrila la recta final.

 

La jornada ha començat amb l’enfrontament entre Filippo Baldi contra Iñaki Cabrera a la pista central que ha finalitzat amb victòria de l’italià per un resultat de 4/6 7/6(6), 6/3 i de gairebé 3 hores.

 

Per altra banda, Ignasi De Rueda s’ha imposat a Peter Heller per 6/3 5/7 6/2.

 

A continuació, Alex Martí Pujolràs ha guanyat a Andrey Chepelev per 6/1 0/6 6/3 i Ugo Blanchet s’ha desfet de Lukas Neumayer per 6/1 6/3.

 

La sorpresa de la jornada ha estat quan al matí, el jugador Dali Blanch que havia de disputar la final de dobles a la tarda ha anunciat la seva retirada per lesió. Així doncs, Peter Heller i Mark Vervoort s’han proclament campions de dobles.

 

Demà dissabte el Club Tennis Reus Monterols vibrarà amb les semifinals de la categoria individual del Torneig Internacional de Tennis ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes Benz. A partir de les 10:00 h podrem gaudir de l’enfrontament entre Filippo Baldi contra Ugo Blanchet i a continuació jugaran Alex Martí Pujolràs contra Ignasi De Rueda.

 

La competició acabarà el diumenge amb la gran final que es celebrarà a les  11:00h a la pista central del Club Tennis Reus Monterols, que comptarà amb un gran nombre d’aficionats que no es volen perdre aquest gran esdeveniment.

 

A continuació es farà l’entrega de premis i el discurs de les autoritats.