Benvolgudes i benvolguts amics internautes,

És un plaer donar-vos la benvinguda a la nova pàgina web del Club Tennis Reus Monterols, en nom propi i en el de la Junta Directiva que m’honoro a presidir.

La Junta Directiva actual ha pretès en tot moment conservar i mimar l’esperit que volem que perduri entre els nostres socis, el familiar. Un altre aspecte a remarcar és l’impuls que volem donar a estar rodejats per un grup de professionals que puguin traslladar els bons valors cap als nens de totes les famílies, pilar bàsic per al bon creixement qualitatiu de l’essència del Club.

Podem apuntar també el gran esforç que venim realitzant en la contínua renovació, modernització i adaptació del Club als temps que vivim, conjugant i harmonitzant esport, oci i convivència real entre socis, en un clima d’amistat.

Cal destacar també, l’interès per part de la Junta Directiva de no oblidar la història del Club, que es remunta a l’any 1970, apreciant i respectant la feina feta per totes les Juntes Directives que hi ha hagut en aquest període; no hem de perdre de vista que el nostre club, principalment, és un Club de Tennis i és per això que sempre ha de ser l’activitat per essència que més hem de mimar.

És, en aquest sentit, que hem el·laborat aquesta web, per donar-nos a conèixer una mica millor i, principalment, per a que sigui eina de connexió entre els socis i les socies del Club i l’equip gestor.

No dubteu a contactar amb nosaltres per a qualsevol informació addicional.

Restem a la vostra disposició.

Molt cordialment,

 

Jordi Compte

President del Club Tennis Reus Monterols

barra divisoria

El Club en xifres

Any de la fundació: 1970

Nombre de socis 2013: 2.000

Superfície club: 47.000 m2

Perímetre finca: 1.000 m

Instal·lacions:

  • 16 pistes de tennis (12 de terra batuda i 4 de green set)
  • 10 pistes de pàdel
  • 1 frontó
  • 1 camp de futbol
  • 2 piscines exteriors amb aforament per a 400 persones
  • ampli aparcament.

Fitness Center: de 1600 m2 amb vestuaris, dutxes, saunes, 2 sales d’activitats dirigides, sala de màquines, sala cylcing, circuit series, zona de cardio i zona de pes lliure

Xalet social: recepció, administració, sala d’estar i de jocs, sala polivalent, cafeteria, restaurant, terrasses, serveis, magatzem, etc.

Superfície enjardinada: 7.000 m2 amb més de 600 arbres situat en un entorn natural i privilegiat.

Empleats: 35

Alumnes escoles de tennis i pàdel 2013: 350

Horari d’hivern: de dilluns a diumenge de 8:00 a 22:00 h.

Horari d’estiu: de dilluns a divendres de 8:00 a 23:00 h, dissabte i diumenge de 8:00 a 22:00 h. (de juny a setembre).