Maximum Padel Tour ha presentat aquest dimarts el seu nou circuit Maximum Woman by La Conilla 2022 a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols. Els tornejos se celebraran de març a desembre i compten amb el patrocini principal del vi La Conilla, i la col·laboració del centre d’estètica Depi Dor i Borges. A més, el certamen tindrà un caire solidari a favor del Projecte Emma.

 

Els tornejos es disputaran en 7 seus diferents de la província de Tarragona: Apolo Club Torredembarra, H20 Tennis Salou, Reus Deportiu, Estival Park, Mas Sedó, Club Tennis Reus Monterols i Global Padel. El circuit donarà el tret de sortida aquest dijous a l’Apolo Club Torredembarra.

 

Joan Bel, director de Maximum Padel Tour, ha agraït a tots els patrocinadors i els clubs que han confiat en un circuit “destinat exclusivament a les dones”. Bel ha explicat que el format dels tornejos serà de 4 dies (de dijous a diumenge) i hi haurà diverses categories. Preveu que a final de temporada entre 500 i 600 jugadores hagin passat per aquest nou circuit.

 

Per la seva part, Manel Ramírez, director de La Conilla, ha mostrat la seva satisfacció per patrocinar el circuit: “Teníem clar que volíem col·laborar i aquest circuit va en la línia del nostre producte”.

 

El doctor Carlos López, coordinador del Projecte Emma, ha detallat que l’associació investiga al voltant del càncer de mama i que tots els fons recaptats es destinen a seguir amb l’estudi. Així, 1 euro de cada inscripció del  Maximum Woman by La Conilla 2022 es destinarà al Projecte Emma.

 

 

Per a més informació, podeu accedir al web oficial del circuit: www.maximumpadeltour.com