El tennis és un esport asimètric, les repetitives i ràpides rotacions que exigeix el tennis a la columna lumbar, els mals hàbits posturals, el pes de les motxilles quan van al col·legi i a entrenar, l’estrès competitiu…

Tots aquests processos poden alterar la postura del nostre fill provocant-los problemes estructurals i una sèrie de variats símptomes com poden ser dolor d’esquena, una espatlla més alta que l’altre, escoliosi funcional, fins i tot el 50% de les *epicondilitis s’originen en la columna cervical.

Des de Fisiumsport ens preocupem per la salut dels nostres esportistes més joves.

Que els pares siguem conscients de les postures dels nostres fills és vital pel que des de Fisiumsport us convidem a que ens porteu als vostres fills al servei de Fisioteràpia per realitzar-li una valoració completa de la columna vertebral.
Si els teus fills pateixen de l’esquena o vols prevenir aquests problemes perquè no es produeixin, en Fisiumsport els fem una revisió completa de l’esquena detectant les causes i trobant solucions perquè el teu fill pugui gaudir del seu esport favorit. A més de donar els consells oportuns perquè puguin cuidar la seva esquena.

Revisió completa de la columna vertebral, diagnòstic, tractament i lliurament d’informe. Import 27 euros.

Carlos Tremps
Fisioterapeuta i Director de Fisiumsport Tennis Monterols