Durant tota aquesta setmana del 18 al 24 d’agost s’està celebrant a les pistes de tennis del Club Tennis Reus Monterols la vintisetena edició del del trofeu de tennis juvenil La Creu Blanca que forma part del Circuit Juvenil d’Estiu de la FCT.

Amb més de 100 participants que formen els quadres des de benjamí fins a júnior, els jugadors i jugadores van començar a disputar partits el dilluns i està previst que el dissabte a partir de les 10 h. juguin les finals i cap a les 13 h es faci l’entrega de trofeus i premis per part de La Creu Blanca.

Pel que fa a la representació dels jugadors del Tennis Monterols, Albert Freixas ja es troba a la final de júnior masculí i Sandra Ginés s’ha classificat per a quarts de final després de derrotar a Laia Guixens per 6-0 6-0 en el quadre aleví femení. L’altre cap de sèrie número 1 del Club, Jordi Garcia va perdre a segona ronda contra Arnau Miralles per 7/5 3/6 7/6 (4) en un partit molt igualat.

El Club Tennis Reus Monterols restarà obert per a tots aquells que vulguin venir a veure els partits. S’espera que per a les finals de dissabte hi hagi molt bona afluència de públic.