Benvolguts socis i sòcies

 

Ampliem els serveis de:

 

Pes lliure, zona cardio, cycling, més classes dirigides i entrenaments individuals.
I tot a l’aire lliure!

 

Donat que les mesures restrictives de l’esport imposades pel Procicat s’allarguen per quinze dies més, o almenys fins al 7 de febrer, i que aquestes mesures no permeten entrenaments a l’aire lliure de més de 6 persones, el Club ha pres la determinació d’habilitar una  zona de pes lliure a l’exterior amb peses, barres, bancs, etc., on podran entrenar 6 persones en trams d’una hora i una àrea de càrdio on també podran entrenar 6 persones amb el·líptica, bicicleta o rem.

 

A la vegada incorporem classes de Cicling a l’exterior amb grups de 5 bicicletes més professor, igual que augmentem el nombre de classes de Crosshiit, Zumba, Body Pump, Tono, Pilates, Body Balance, etc.

 

També tenim a disposició dels socis/es entrenaments guiats per un professor anomenats Functional Training” que s’adapten  a les necessitats i gustos dels socis/es.

 

Pel que fa als entrenaments individuals us informem que es pot venir a entrenar individualment al Club  amb cita prèvia i amb la possibilitat d’utilitzar els materials d’entrenament  que us posem a la vostra disposició.

 

Des del Club tenim la voluntat que pugueu mantenir, en la mesura del  possible, el vostre nivell d’entrenament i condició física amb la màxima seguretat i us demanem la vostra col·laboració tant en el tracte del material com en la seva desinfecció, utilitzant les solucions hidroalcohòliques que posem a la vostra disposició, tant abans com després d’utilitzar-los.

 

Totes aquestes novetats estaran disponibles a partir d’aquest dilluns 25 de gener i com ja sabeu, totes aquestes activitats han de ser amb cita prèvia, que podeu gestionar a través de l’app, web o per telèfon.

 

 

El Club estarà atent a les mesures o correccions que es puguin anunciar per part del Procicat per tal de prendre les decisions oportunes i per ajudar als socis i sòcies del Club de les afectacions que la pandèmia està perjudicant en l’ús i poder gaudir del Club.

 

Salut a tots!