Aquest diumenge 18 de setembre s’han celebrat les finals d’aquest campionat on s’ha pogut veure el millor pàdel de la província.

Aquesta setmana passada al Club Tennis Reus Monterols s’ha gaudit del campionat més important de pàdel de la província, el Circuit Absolut Gran Slam de Pàdel Trofeu Oliva Motor. Aquest torneig, iniciat el 12 de setembre i finalitzat ahir diumenge amb les grans finals i l’entrega de premis, ha comptat amb 96 parelles inscrites tant de categoria masculina com femenina.

Així, durant el divendres 16 i dissabte 17 es van disputar les semifinals de totes les categories i el diumenge 18 es van jugar les finals a partir de les 10 h del matí finalitzant la jornada del torneig amb l’entrega de premis de tots els finalistes i guanyadors de les categories i les seves consolacions corresponents.

Els guanyadors del Gran Slam de pàdel Trofeu Oliva Motor en categoria masculina han estat la parella formada per Marc Quilez i Toni Bueno que van vèncer a Joaquim Florensa i Marc Monne per 6-2, 6-2. En la gran final femenina, Marina Guinart i Anna Ortiz es van imposar davant de Cristina Gomis i Sandra Bellver per 6-4 i 6-2.

A més, en categoria masculina els guanyadors de 3a han sigut la parella David Navarro i Daniel Trillo i, en 4a, David Alumbreros i David Bonjorn. Mentre que en 3a categoria femenina les guanyadores han estat Neus Barbera i Imma Querol. A més a més d’aquestes categories, durant el torneig també s’han disputat les consolacions de les categories 3a i 4a masculina i 3a femenina.

L’entrega dels guardons va comptar amb la presència de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; el regidor d’esports de l’Ajuntament de Reus, Pep Cuerba, i el president i el tresorer de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just i Paco Lori.

Des del club felicitem a tots els participants i els donem les gràcies per la gran implicació dels jugadors i de tots els espectadors que han anat venint al llarg de la setmana a veure els partits. I agraïm també a la Federació Catalana de Pàdel i als nostres patrocinadors BMW Oliva Motor i Engel & Völkers Costa Dorada per fer possible aquest torneig un any més.