Aquet cap de setmana passat es van disputar les finals del Campionat de Catalunya de Pàdel per equips séniors que s’ha estat jugant durant tota la setmana passada al Club Tennis Reus Monterols.

El RC Polo A, principal favorit en guanyar el campionat tant en la categoria masculina com femenina que sortia com a cap de sèrie 1 en els dos quadres, no va decebre a ningú i va proclamar-se campió després de derrotar a la final de la categoria masculina al CT La Salut per 3-2.

En la categoria femenina, va ser el Tennis Tarragona qui va caure a les mans del RC Polo per 3-0.

Cal destacar la participació en el torneig dels l’ex-tenistes Àlex Corretja a l’equip del CT La Salut i de Sergi Bruguera que jugava a l’equip del RC Polo. Aquest dos equips van disputar la final.