L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria d’Esports, ha programat una nova iniciativa esportiva, en el marc del programa municipal d’activitats Reus@casa, aquesta amb finalitats solidàries, per recaptar fons per a la investigació contra la Covid-19. La iniciativa compta amb la col·laboració del Club Tennis Reus Monterols entre altres entitats.

La inscripció és gratuïta, en el moment de formalitzar-la a través del web de Reus Esport i Lleure, les persones que s’hi inscriguin podran fer una aportació voluntària solidària de 5, 10 o 20 euros, destinada a l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili, que impulsa un projecte de recerca en el marc dels treballs que desenvolupen els laboratoris, les universitats i els centres de recerca catalans per fer front a la Covid-19.

 

 

Els interessats a participar en la iniciativa disposaran un tutorial i un vídeo amb la coreografia per poder assajar-la, a càrrec de Mari Carmen Ortiz, monitora del Consell Esportiu del Baix Camp; i professionals esportius de diferents procedències els ajudaran a preparar-se.

L’activitat anima la ciutadania a fer esport i a passar-ho bé des de casa; però té una cita final el diumenge 26 d’abril a les 12:30h, data límit per assajar la coreografia. Aquest dia, Canal Reus TV emetrà un programa a música i les indicacions d’un monitor perquè tots els participants la puguin ballar alhora des de casa. Acabada la coreografia, l’esport continuarà amb activitats físiques dirigides de tàbata, zumba, aerodance i tonificació, a càrrec de diversos monitors dels diferents clubs i entitats esportives de la ciutat, entre els que hi haurà la participació de Josy Borges i Italo De Oliveira, del Club  Tennis Reus Monterols.

La recaptació que s’aconsegueixi amb les donacions voluntàries dels participants en la iniciativa anirà destinada als projectes de recerca contra el Covid-19 que desenvolupa l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili, entitat sense ànim de lucre per gestionar la recerca biomèdica, i està integrat per l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, el Grup Pere Mata i la Universitat Rovira i Virgili.

 

Coreografia

 

Tutorial