Dissabte 4 de juny a les 15:00 h a les pistes de terra del C.T. Reus Monterols, es va jugar en categoria benjamí femení els quarts de final de la Lliga Catalana de tennis, contra el C.T. Belulla.

De número 1, representant el nostre club, Lucia Perez es va enfrontar contra Miriam Blazquez, va ser un partit igualadísim i molt llarg on degut a la pluja van tenir que parar i després de esperar uns quaranta minuts van continuar el partit, i això va beneficiar a la jugadora del Belulla, però cal felicitar a la nostra jugadora perquè va lluitar fins al final, resultat final 6/7 5/7.

De número 2, Violeta Angullo no va tenir cap mena de problema en guanyar a la seva rival Carlota Galera, per un resultat molt bo per el nostre equip per 6/0 6/0.

De número3, Joana Giralt se li veia dins la pista molta inseguretat i nervis i això ho va aprofitar la seva rival Tania Cintas que va guanyar per 2/6 3/6.

Per acabar es va fer el dobles decisiu, tenint en compte que perdíem per 1-2 els nostres jugadores van anar a totes,van jugar la Lúcia i la Violeta contra Miriam i Tania, i cal destacar la complicitat que es veia dins la pista i el bon partit que van jugar les nostres representants, resultat final 6/2 6/2, tot i que van tenir que jugar amb una mica de pluja, però finalment van acabar el partit amb victòria per el nostre club.

Així doncs, les nostres jugadores ara jugaran la semifinal de la Lliga Catalana.