Aquest diumenge 09/05/2021 el nostre equip junior masculí B es va enfrontar de Lliga Catalana contra el Reus Deportiu.

El nostre primer jugador Pablo Rojas, es va trobar un rival molt potent davant i tot i que va lluitar al màxim no va poder aconseguir la victòria del seu partit d’individual.

El nostre segon jugador Roger Sole, va tindre un partit molt disputat i després de lluitar tots els punts va poder aconseguir la victòria amb un resultat de 6/2 6/1 a favor seu.

El nostre tercer jugador Gerard Wilson, va tindre un partit molt disputat, va perdre el primer set amb un resultat de 6/7 i no va poder acabar el segon set, per culpa d’una lesió i va haver de retirar-se del partit.

El nostre quart jugador Carles Lucas, va disputar un partit molt igualat el qual va lluitar al màxim durant tot el partit arribant al super tie-break, però finalment no va poder aconseguir la victòria.

Els dobles els van jugar els nostres jugadors Roger Sole i Pau Basora, els quals van formar un gran equip i van començar el partit guanyat, però tot i lluitar al màxim durant els dos sets finalment no van poder aconseguir la victòria.

 

Resultat final: 4-1 a favor del Reus Deportiu