Aquest cap de setmana s’han disputat les finals dels campionat provincial per equips de les categories aleví, cadet i Senior. Els jugadors del Monterols han demostrat l’alt nivell i s’han proclamat campions de tres categories i sotscampió d’una.

L’equip Aleví Femení format per Lucia Pérez, Carla Muro, Julia Martí, Violeta Angullo i Lucia Lopez es va proclamar campió en derrotar a la final al Club de Tennis Serramar per 2-1.

L’equip Cadet Femení format per Sandra Gines, Leire Fernandez, Marina Fernandez, Angela Perez i Paula Rodriguez es van proclamar campiones al derrotar en la final al Club de tennis Tarragona per 2-1.

L’equip Cadet Masculí format per Arnau Miralles, Jordi Garcia, Mario Ruz, Allan lavado i Didac Barroso es van proclamar campions derrotant a la final al Club de tennis Tarragona per 2-1.

A les tres eliminatories es va necesitar del dobles definitiu per aconseguir la victoria.

Per altra banda, l’Aleví Masculí format per Samuel Balfour, Marcel Miralles, Marc Juncosa i Mauro Cuesta va quedar en 3a posició.

L’equip Senior Masculí format per Oscar Gavaldà, Raul Moreno, Marc Bardolet, Jordi Roig i Sevillano es van proclamar sotscampions al perdre en la final contra el Club de tennis Tarragona per 2-3.