Aquest cap de semana l’equip benjamí femení ha fet dos enfrontaments amb l’objectiu de conquerir la primera posició en la classificació doncs era el darrer cap de semana per recuperar jornades ajornades.

Malauradament la fita no va ser possible degut a que el nostre equip tant el dissabte com el diumenge partia amb una jugadora menys per malatia de derrera hora. En els dos enfrontaments es va assolir el mateix resultat 2 a 2; aconseguint així 4 punts més en la classificació; en necessitaven 6 per assolir la primera posició.

En el desplaçament del dissabte al Tennis Romaní es van guanyar els dos individuals però van perdre en el partit de dobles; la Janja va tenir un partit molt plàcid i va fer notar la seva millora de joc davant la jugadora local a la qual es va imposar per un 6/1 6/0; la Nerea va haver de lluitar molt amb un partit molt igualat i portant durant tot el partit el marcador en contra però al final va poder capgirar el marcador guanyant el 2º set i el tie-break en el 3º set de desempat: 4/6 6/3 7/6. Amb aquestes dues victories ens posavem 2 a 1 a favor però no van poder guanyar el partit de dobles on van tindre posibilitats però les jugadores rivals ho van fer una mica millor, estaven més fresques doncs no havien jugat els individuals i van guanyar 6/4 6/3.

El diumenge, en el desplaçament al Tennis Lleida, la nostra jugadora Nerea Muñoz va assolir la victòria en el primer punt i va guanyar per un ajustat 7/5 6/4 jugant amb molta convicció i determinació; per altra banda la Janja Marícic es va enfonsar en el 2º set al perdre en el primer set per 7/5 després d’anar jugant molt bé. Ja en el dobles les nostres jugadores van tirar de punt d’honor i van remontar un partit que s’havia posat molt coll amunt doncs van perdre el primer set; van aprofitar el relaxament de les jugadores del Lleida en el 2º set i en el tie break del 3º set van guanyar per un apretadissim 9/7.

Amb aquets dos empats a dos en els dos enfrontaments, el nostre equip ha assolit el 2º lloc de la classificiació a un pas de poder-se classificar per disputar la fase final; sense dubte, ha estat una llàstima la lesió de la nostra 3ª jugadora Violeta Angulo, que d’haver pogut jugar de ben segur haguessim pogut assolir el primer lloc.

Cal felicitar a l’equip pel nivell, esportivitat durant tota la competició, en especial en aquestes dues jornades a la Nerea i a la Janja que gràcies a elles hem deixat el nom del nostre club en molt alta estima.

El nostre equip benjamí masculí si que ha assolit el primer lloc en la primera fase de la competició i disputarà la segona fase (sistema d’eliminatories) contra equips guanyadors d’altres grups a disputar durant el mes de juny.