Aquest cap de setmana, el Club Tennis Reus Monterols ha jugat una nova jornada de Supertennis 2 amb els equips A i B del Club. L’equip A va jugar a casa contra el CT Torrembarra i l’equip B a casa del CT Barà.

Dissabte 26 d’abril a les 13:00 h a les nostres instal·lacions, amb un dia fantàstic es va jugar la jornada del super tennis 2 contra el C.T Torredembarra. Els representants del C.T Reus Monterols “A” Violeta Angulo, Anna Cañadó, Andrés Domínguez i Lucas López no van tenir cap problema en superar als nens del Torredembarra per 71 a 28. La capitana Marga Jové va felicitar als nens per el seu bon comportament i aptitud dins la pista.

L’equip de Supertennis B, format per Mauro Cuesta, Oriol Alegre, Helena Navas i  Djanja Marícic va jugar a les instal·lacions del CT Barà on van aconseguir un empat a 147 punts.

Tal i com indica el resultat es va viure una confrontació molt igualada amb molt bona actuació dels quatre representants del Club. Feia goig veure la imatge dels jugadors del Monterols que van aprofitar el matí.

Enhorabona a tots!

Supertennis 2 B