Excel·lent actuació dels nostres jugadors en la primera fase de classificació  del torneig de la Mini Cup del dissabte 8 d’octubre disputat les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona.

Durant la jornada van haver dos enfrontaments molt senzills davant el Tennis Torelló i el Tennis Sabadell on el nostre equip es va superar amb el marcador molt favorable per els nostres interessos jugant molt bé.

No va ser així en el l’enfrontament davant del Tennis Barcelona on els nostres jugadors, exceptuant el Raul Romero que va estar espectacular, els hi va poder la pressió dels jugadors del R.C.T. Barcelona on no hi havia prou en aguantar la bola, sinó que s’exigia també efectuar joc de contenció però al mateix temps que fos ofensiu.      

Els nostre equip va estar format per en:

 Joan Juncosa, “combatiu”, a la seva gran actuació tant sols li va faltar estar més encertat devant  l’enfrontament del Tennis Barcelona.

Edu Espinal, “Intel.ligent”; va donar tot el que va poder aconseguint aportar gran quantitat de punts per l’equip, tant sols li falta reduir els errors no forçats.

Carlos Cortés, “Responsable”, davant els dos rivals més assequibles va fer gal.la del seu revés a una mà, aixecant els aplaudiments del públic en més d’una vegada; va mostrar massa respecte davant el Tennis Barcelona.

Raul Romero, “espectacular” ; jugador més sòlid del nostre equip, sempre concentrat i entregat ,amb una actuació molt complerta tant en els compromisos fàcils com en els difícils,

Moltes felicitats a tot l’equip per fer-nos passar una molt bona tarda de tennis. Ara a per la classificació a la fase final!