L’equip de pre-benjamins format per Suarine Garcia, Guillermo Domínguez, Eduard Rodríguez i Martí Valls van empatar a 3 en el seu enfrontament contra l’equip del C.T. Cunit.

En els enfrontaments individuals, l’equip rival va ser superior i es va emportar 3 dels quatres partits, en canvi, els jugadors del Monterols es van imposar en els dos partits de dobles.

La Suarine va fer un partit molt disputat i tant sols va estar a dos punts d’aconseguir la victoria (13/15, 4/4).

El Guillermo va jugar de manera espectacular i només els nervis en el primer set van impedir la seva victòria: en el segon set ja era ell (7/15, 9/9).

L’Eduard, amb millor técnica que el rival i jugant un partit molt centrat, va anotar el punt d’individual pel nostre equip després de guanyar (15/9, 8/2).

El Martí també va tenir la victoria a tocar (11/15,3/3), resultat molt ajustat que demostra la lluita i concentració durant tot el partit.

Ens els dos partits de dobles els nostres jugadors van ser més superiors a les parelles rivals i va permetre empatar laa eliminatoria. Així la parella formada per la Suarine i el Martí  van guanyar (15/11, 5/8) i en el segon doble jugat per l’Eduard i el Guillermo es van compenetrar a la perfecció guanyant  amb un resultat molt clar (15/5 i 15/3).

Independetment del resultat va ser una jornada molt profitosa pels nostres jugadors. Enhorabona.