El nostre equip de pre-benjamins que participa a la competició de supertennis 2, format per Xevi Almolda, Biel Martí, Arnau Balagué i Ivet Balagué van empatar a 3 en el seu enfrontament contra l’equip del Sant Salvador.

En els enfrontaments d’individuals l’equip rival va ser superior i es va emportar 3 dels quatres partits. En canvi, els jugadors del Monterols es vam imposar en els dos partits de dobles.

El Xevi va fer un partit espectacular i tant sols va estar a dos punts d’aconseguir la victoria (14/15, 0/1).

El Biel va jugar molt bé i lluitar molt però el rival més experimentat el superava en edat i això es va notar (5/15,3/15).

L’Arnau, amb millor técnica que el rival i lluita, va anotar el punt d’individual pel nostre equip al guanyar (15/10, 1/1) tenint molt de mèrit al ser la seva estrena en la competició.

L’Ivet  amb les ganes de fer-ho bé va mostrar alguns nervis en el seu debut (5/15,3/15), però segur que en els propers partits treurà el seu millor joc.

Es els dos partits de dobles els nostres jugadors van ser més superiors a les parelles rivals, així la parella formada per el Xevi i el Biel  van guanyar(15/10, 2/4) i els dos germans Balagué es van compenetrar a la perfecció (15/7, 8/6) i van sortir molt contents del partit.

Independetment del resultat, va ser una jornada molt profitosa pels nostres jugadors. Enhorabona…