Diumenge 27 d’abril a les 10:00 h al Club Tennis Tarragona en pista de terra batuda i amb un dia fantàstic de sol es va jugar la primera ronda del Campionat Provincial en categoria benjamí femení.

Dos equips femenins del nostre club es van enfrontar contra el Tennis Tarragona. El Tarragona “A” contra el Reus Monterols “B” i el Tarragona “B” contra el Reus Monterols “A”.

Tot i saber que l’equip del Reus Monterols “B” no tenia gaires opcions de guanyar contra el Tennis Tarragona “A”, hem de felicitar a les dues representants del nostre Club Rut Aliagas i Marta Tello, perquè en cap moment van donar un punt per perdut, i van tenir molt bona actitut dins la pista.

Claudia Casas va guanyar a Rut Aliagas per 4/1 4/0 i Iria Escoda va guanyar a Marta Tello per 4/1 5/3 i el dobles Casas–Ortiz es va imposar per 4/1 4/1 a Aliagas–Tello. Resultat final 3-0 del Tennis Tarragona.

Les nostres representants de l’equip “A” Carla López i Sasha Anaskin no van tenir un bon dia i van fallar més del normal. Estaven molt parades de cames al dobles i també hem de dir que durant el partit de dobles van estar molt igualades i els punts la majoria eren molt llargs, però no van aprofitar el petit avantatge al segon set i el partit es va decantar a les jugadores del Tennis Tarragona, però cal pensar que s’apren molt també en partits perduts.

Andrea Sastriques en un partit molt igualat va superar finalment a Carla López per 2-4 4-2 10-8 i Begoña Ruiz va perdre contra Sasha Anaskin per 2-4 4-1 7-4. Tenint l’el·liminatòria igualada a 1, López-Anaskin van perdre contra Ruiz-Tresserras per 4-1 5-3 en el dobles.

Resultat final per al Tennis Tarragona 2-1.