El passat dissabte 12 d’octubre, es va disputar a les pistes de terra batuda del CT Mataró el Màster de Catalunya de tennis. Per part del Club Tennis Reus Monterols hi van participar la jugadora Carlota Arribas en la categoria benjamí femení i Alex Castellanos en infantil masculí.

La Carlota va començar el partit amb falta de ritme però va saber disputar els jocs amb l’adversaria. Al segon set va començar a tornar més pilotes i els punts van ser més llargs, fet que li va permetre fer-se amb el segon set. En el tercer set es va disputar un tie-break on la sort no la va acompanyar. El resultat final va ser de 1/6 6/4 3/7.

Alex Castellanos va començar guanyant 2-0 i es va mantenir fins el 4-3 amunt va aconseguir mantindre bé el ritme del partit amb punts molt disputats i un gran nivell, però el contrari va saber definir molt bé els punts amb cops amb molt de pes. El segon set el va començar perdent 0-3 i va remuntar fins el 4-3 però el rival es va tornar a centrar i imposar el seu ritme per aconseguir guanyar el partit. El resultat final va ser 4/6 4/6.