El dissabte dia 18/03/2017 es van dur a terme al Club Gimnàstic de Tarragona partits de la Lliga Catalana, on van competir dos equips, un masculí i un femení provinents del nostre Club, contra dos equips mès del Club Gimnàstic. Es van jugar quatre individuals i un doble en quant a equip masculí i tres individuals i un doble en quant a l’equip femení.

Les noies del nostre Club, les quals van tenir una dura competició esportiva, van ser la Lucia Sanchez Garcia, la Mariami Nadirashvili i la Janna Miquel Pares, totes tres noies desprès d’una dura competició i un resultat molt igualat durant tot el partit, van aconseguir la victòria tant en els individuals com en els dobles. Així doncs, el resultat final va ser de 4 a 0.

Pel que fa a l’equip de nois, van participar el Biel Tellez Mas, l’Arnau Escriva Gaya, l’Emili Motllò Molina i el Gorka Biete Alberto, els quals no van ser tan afortunats, ja que després d’uns durs partits, nomès van aconseguir la victòria en un individual, però tot i la derrota, els nostres jugadors van lluitar de valent tot el partit i no es van rendir fins a l’últim put del partit. Resultat final de 4 a 1.

Va ser un bon migidia de dissabte en el qual tan els jugadors com els pares van poder disfrutar d’uns bons partits de tennis.