Aquest diumenge 20 de desembre, es van jugar les finals del Promeses, on van poder participar molts jugadors del nostre Club.

Els resultats finals dels nostres jugadors van ser els següents:

 

Categoria Aleví

Roger Alesson es va proclamar guanyador de quadre principal de categoria Aleví Masculí, on va guanyar 6/3 6/2, en un partit molt seriós per la seva part. Enhorabona!

En el quadre de Consolació Aleví Masculí, dos jugadors del nostre club Nicolas Monje i Guillermo Blanco van fer un partit molt intens. Guillermo Blanco va guanyar 6/2 6/2. Enhorabona Nois.

En el quadre de Consolació Aleví Femení, la nostra jugadora Júlia Valls va guanyar 6/4 6/4 on va demostrar molt bon nivell. Enhorabona Júlia.

 

Categoria Infantil

Marc Valls va perdre la final del quadre principal Infantil Masculí, per 7/5 6/1 en un partit molt dur, ja que el rival no li va ficar fàcil i el nostre jugador Marc va lluitar fins al final. Ben treballat Marc!

En la Consolació Infantil Masculí, el nostre jugador Gorka Biete va perdre 6/4 6/0 en un partit on el nostre jugador no es va sentir còmode en cap moment. A seguir treballant Gorka!

La nostra jugadora Joana Giralt va perdre la final de quadre principal de Infantil Femení, resultat 6/2 6/2, la nostra jugadora no va poder desenvolupar tot el seu potencial, ja que no es va sentir còmode en cap moment del partit. Ànims i a seguir Joana!

En la Consolació Infantil Femení, la nostra jugadora Lucia Jimenez va perdre 6/2 6/1.

 

Categoria Júnior

El nostre jugador Pau Basora es va proclamar campió del quadre principal, de la categoria Junior Masculí. El Pau va començar amb certs dubtes, però es va posar les piles al segon set i va poder acabar guanyant el partit. Resultat 2/6 6/3 10/7

En la Consolació Junior Masculí els nostres jugadors Pablo Ardevol i Marc Bonillo van fer un gran partit, on Pablo va guanyar finalment per 6/1 6/3. Enhorabona nois!

 

Galeria d’imatges