Aquest cap de setmana es van disputar els quarts de finals del campionat de Catalunya Aleví individual i dobles amb representació de tres jugadors del nostre club: Alejandro Marco, Oriol Martí i Núria Bonet.

Els tres jugadors van realitzar bons enfrontaments, però no van aconseguir la victòria. Alejandro va perdre 6/1 6/3 contra Ian Barroeta. Núria Bonet va perdre 6/0 6/3 contra Judit Pla i Oriol Martí va disputar els quarts de final del quadre dos on va perdre contra el jugador Victor Bosch per 6/1 6/2.

Com que han arribat a disputar els quarts de final, han obtingut una plaça per participar amb els millors jugadors de l’estat, al Campionat d’Espanya Aleví organitzat a la província d’Almeria.

Per altra banda, a la categoria femenina, les jugadores Laura Ciumeti, Nayara Sanjuan i Laia Gavaldà estan disputant una fase de repesca per optar per una plaça per classificar-se a la fase d’Espanya.

Alejandro Marco i Roger Moreno, Nayara Sanjuan i Martina Monje van disputar la prova de dobles. Les dues parelles van perdre aquest cap de setmana a la ronda de quarts de final.

Ànims i enhorabona!

 

Galeria d’imatges