L’equip infantil femení, format per Lucia Pérez, Carla Muro, Lucia López i Julià Martí va guanyar per 3/1 a l’equip del Club Tennis Girona. Després d’acabar els partits individuals 2/1 amunt, les nostres jugadores van guanyar el dobles.

L’equip Absolut Femení format per Sandra Ginés, Marina Fernandez, Núria Salvat i Angela Pérez van guanyar les semifinals a l’equip del Club de Tennis Salt Les Guixeres per 3/0.

L’equip Absolut Masculí, format per Arnau Miralles, Jordi Garcia, Mario Ruz, Arnau Santillana i Jacobo Moreno va tornar a guanyar in extremis i es va classificar per jugar la final de la fase final.

La setmana passada, contra el Club de Tennis Manresa, després d’ananr perdent 0/2 i remontar els individuals, va acabant guanyant al dobles al súper tie break per 11/9. Aquesta setmana, després d’empatar als individuals 2/2, va tornar a tenir la mateixa sort i va acabar guanyant el dobles per 10/8 del super del tercer set.

Amb aquesta victòria els tres equips es classifiquen per disputar la final de la última fase (fase final) de la Lliga Catalana, que es disputaran aquest cap de setmana del 14 i 15 de juny a les pistes del Club de tennis Cornellà.

 

Galeria d’imatges