Aquest cap de setmana s’han disputat les finals de dos tornejos organitzats a Barcelona.

Per una banda, a l’Academia Sanchez Casal s’ha jugat la final del Circuit Pere Masip on el Monterols hi tenia representació. Carla Muro disputava la categoria cadet femení al quadre 1 i es va proclamar campiona en derrotar a la final per 7/5 6/2 a la jugadora Ruth Roura.

També el nostre jugador Oriol Martí va quedar campió de la categoria benjamí masculí quadre 2 en guanyar en la final al jugador Matias Dupraz per 4/2 4/2.

 

Per altra banda, diversos jugadors del nostre club van protagonitzar les finals del campionat del Circuit Head Barcelona organitzat a les pistes del Club de Tennis Andrés Gimeno.

Samuel Balfour es va proclamar doble campió en dues categories diferents i als quadres principals. A la categoria cadet masculí va guanyar a la final al jugador Jan Montero per 6/3 6/2 i a la categoria junior també es va proclamar campió en guanyar a la final al jugador Sixto Galobert per 6/4 6/0.

També, el nostre jugador Nacho Rojas es va proclamar campió cadet masculí del quadre 2 en guanyar a la final 6/1 6/3 al jugador Martí Cerda.

 

Galeria d’imatges