Durant el mes de juliol s’han organitzat tres campionats del circuit juvenil d’estiu. On els nostres jugadors han estat protagonistes a les rondes finals realitzant els següents resultats.

 

CLUB DE TENNIS BARÀ

Marta Català i Salma Balfour disputen la final de la categoria aleví femení. Marta se’n va emportar el títol  després d’un ajustat resultat 7/5 6/2.

A la Categoria Infantil Masculí Sergi Bonet va quedar finalista després de realitzar una gran final amb un resultat ajustadíssim on va perdre contra el jugador Adrià Serra per 6/2 3/6 10/8 al super tiebreak de desempat.

Lucia Pérez es va proclamar campiona de la categoria cadet femení en guanyar a la final contra la jugadora  Clara Arbeloa per 6/3 6/1.

Marcel Miralles també es va proclamar campió de la categoria cadet masculí al derrotar a la final al jugador Izan Madera per 6/3 6/4.

 

CLUB TENNIS REUS DEPORTIU

Hector Moreno va quedar finalista de la categoria benjamí masculí al perdre a la contra el jugador Marcos Torres per 4/1 4/0. A la fase de consolació, Oriol Martí es va proclamar campió de la mateixa categoria guanyant a la final al jugador Jordi Young per 4/0 4/1.

A la categoria aleví femení Núria Bonet i Noa Reyes van protagonitzar la final on va acabar guanyant la Núria per abandonament de la Noa quan el resultat estava a favor de la Núria per  6/1 2/1.

A la categoria cadet van tenir dos campions del nostre club. Lucia Pérez amb el femení es va proclamar campiona al guanyar a la final a la jugadora Victòria Calle per 6/3 6/2. Sergi Bonet feia el mateix, proclamar-se campió masculí al guanyar a la final al jugador Mario De Las Heras per un disputat i ajustadíssim resultat 6/0 6/7 10/7.

 

CLUB DE TENNIS VALLS

Laia Gavaldà, es va proclamar campiona de la categoria aleví al guanyar a la final, també la nostra jugadora Núria Bonet per 6/4 6/2.

Sergi Bonet va disputar la seva tercera final consecutiva, on aquesta vegada es va emportar el títol de campió en guanyar a la final al jugador Víctor Palomar (campió Catalunya sub-13) per 3/6 6/1 10/7.

 

ENHORABONA A TOTS!!!!! Continueu treballant així

 

Galeria d’imatges