L’any tennistic va començar amb el primer campionat del Circuit Provincial de la Copa Catalunya de tennis, com sempre organitzat a les pistes del Club Tennis Tarragona

Els resultats més destacts dels nostres jugadors van ser els següents:

Laia Gavaldà, en la categoria benjamina va quedar finalista després de perdre la final contra la jugadora Susana Pujol per 4/5 4/1 10/7.

En la mateixa categoria benjamina, a la consolació, Nuria Bonet va guanyar la final a la també jugadora del Monterols, Martina Monje, per 4/5 4/2 11/9.

Lucía Pérez, en la categoria infantil també va quedar finalista després de perdre en la final contra la jugadora Jana Genís per 6/4 6/3.

Marcel Miralles a la categoria infantil es va proclamar campió al guanyar a la final al jugador Genís Ribes per 7/6 6/1.