Durant l’estiu, el Covid-19 no ha afectat l’organització de les proves dels campionats del Circuit Juvenil d’Estiu.

Aquests són els resultats més destacats dels nostres jugadors/es en la participació dels diferents tornejos organitzats als clubs de la província.

Carla Muro es va proclamar campiona al Club de Tennis Valls en la categoria infantil femení en superar a la final a la jugadora Anne Rosell per 7/6 6/1

Marcel Miralles es va proclamar campió també al Club de Tennis Valls en la categoria infantil masculí en superar a la final al jugador Oriol Turmo per 6/1 6/2

Lucia López es va proclamar doble campiona al torneig organitzat a les pistes del Club de Tennis Vilanova. Categoria infantil va derrotar a Alèxia Garrido per 6/2 6/1 i en la categoria cadet va guanyar a  Paula Rodrigo per un doble 6/2

Per altra banda el Tennis Tarragona va organitzar el campionat nacional del circuit TTK WARRIORS on els resultats més destacats dels nostres jugadors van ser.

Carla Muro finalista en la categoria infantil femení, en la final va perdre contra la jugadora Martina Genis per 6/4 6/1

Laia Arnau va arribar a les semifinals en la categoria benjamí femení on va ser derrotada per la  jugadora Laia Lozano per 4/0 4/1

Actualment s’està disputant la prova del Gimnàstic Club de Tennis amb força participació dels jugadors del Monterols. Aquest cap de setmana seran les finals.

Cal recordar que l’últim torneig de l’estiu es realitzarà a les nostres pistes la setmana del 31 d’agost al 5 de setembre.