Aquest cap de setmana s’ha disputat una nova eliminatòria de la Lliga Catalana de tennis en la que els nostres equips Júnior Masculí i Cadet Femení s’han enfrontat al Reus Deportiu. Els resultats han estat els següents:

JUNIOR MASCULÍ “B”

Reus Deportiu 5 – CTR Monterols  0

Clara derrota  del nostre combinat junior B enfront  l’equip del Reus Deportiu, format la majoria dels seus components per jugadors de primera fila, cosa que ha provocat que la majoria dels partits no tinguessin massa història a excepció del partit del Pablo que jugant de número 1. Li va tocar enfrontar-se al campió provincial Josep Freixas, tot i així el Pablo es va treure un partit extraordinari, que posa de manifest la seva continua evolució i amb el seu joc elegant i la seva classe va aconseguir posar entre les cordes al Pepon. El desenllaçdel primer set al tie-break ho posa de manifest. Al final del partit tothom el va felicitar per la seva actuació.

També destacar el partit de dobles on el mateix Pablo es va sentir plenament recolzat pel Gerard com a parella i el partit es va decantar en el supertie-break de desempat del tercer set. 

El nostre equip ha estat format per: Pablo Rojas, Gerard Wilson, Izan Valencia i Joan Compte.

 

CADET FEMENÍ

Reus Deportiu 1 – CTR Monterols 3

Tot i la claredat en el marcador, victoria treballada del nostre equip cadet davant el combinat del Reus Deportiu. Les nostres tres victòries han estat de resultat contundent. La Carla jugant de numero tres (6/1-6/3 ), amb la seva tranquilitat que la caracterítza, va aconseguir jugar sempre amb el marcador pel davant cada cop que la rival reaccionava. L’Àngela, es un valor segur, (6/1 6/0) degut a la seva gran classe i saber fer. No va donar cap mena d’opció a la jugadora Paula Gallego i el partit no va tenir historia. El tercer punt va ser en el partit de dobles on l’Angela un altra vegada va marcar les diferències, aquest cop molt ben recolzada per la seva companya Aina que es va poder treure el mal regust de la derrotat del seu individual.

L’unica derrota va venir de part de l’Aina que malgrat començar el partit de forma fulgurant (4 a 1 al seu favor), no va poder trovar  la manera de redressar el rumb del partit devant el bon joc progressiu de la jugadora rival. L’equip va estar format per: Angela Pérez, Aina Miralles i Carla López.