Ara que ja hem ben entrat l’any 2015 hem preparat un resum de les diverses activitats més importants que es van dur a terme el 2014 al Fitness Center i en la que hi van participar molts socis i sòcies del Club.

1. Carnavalcarnaval

Per celebrar la festa de Carnaval, els monitors del Fitness es van disfressar i van impartir les classes dirigides d’aquesta manera tan peculiar. Molts socis i sòcies del Club van assistir-hi disfressats, fet que va generar un ambient molt lúdic.

2. Presentació de Fisiumsport i conferència de nutrició

El mes d’abril es va presentar als socis les instal·lacions del nou servei de fisioteràpia del Club, Fisiumsport. Per tal de donar a conèixer els serveis es va fer una conferència sobre nutrició i alimentació saludable.

3. Jornada de portes obertes

També a l’abril, aprofitant que arriba el bon temps, es va organitzar una jornada de portes obertes del Fitness Center en la que s’hi van realitzar diverses activitats de cycling, running, hiit, bodypump, etc. on hi va poder participar tothom.

4. Nova maquinàriarem

Durant l’any 2014 es van incorporar al Fitness Center noves bicicletes a la sala de cycling, una nova cinta de cardio i una màquina de rem.

5. Grups de BTT bàsic i avançat i grup de running

Al llarg de l’any passat es van crear i impulsar els grups de BTT de nivell bàsic i avançat per a tots els socis que s’hi vulguin apuntar. A dia d’avui aquests grups organitzen sortides mensuals en bicicleta en les que s’hi pot apuntar qui vulgui. També s’ha mantingut el grup de running i es va fer la presentació oficial.

6. Festa dels colors

El mes de juny, amb l’arribada de l’estiu, es va aprofitar per celebrar la Festa dels Colors. Una jornada esportiva plena d’activitats, classes dirigides i competició que va comptar amb diverses proves que van permetre als diferents grups sumar punts i poder guanyar la competició.

7. Trainning Daytrainning day

A l’octubre vam celebrar el Trainning Day que consisteix en una jornada d’activitats dirigides a l’aire lliure. Tots els socis i sòcies s’hi van poder apuntar i participar el les activitats que volien.

8. Castanyada i Halloween

Per celebrar la festa de la Castanyada i Halloween, es va ambinetar el Fitness amb elements decoratius d’aquestes festes i es va brindar amb els socis amb cava, castanyes i panellets.

9. Celebració de les festes de Nadal

Durant les festes de Nadal es va decorar la sala de fitness amb un arbre de Nadal plè de desitjos. Els socis i sòcies van celebrar diversos dinars i sopars de Nadal amb el Sergio, la Mònica, la Jandira i el Tabaré, monitors de classes dirigides, que van servir per desitjar-se les bones festes.