Els integrants de l’equip aleví del Club Tennis Reus Monterols que són: Josep Freixas, Adrià Borrallo, Nil Vidal, Adan Parés, Joan Mariné i Alex Zeppa han fet molt bon paper al Campionat de Catalunya per equips Or.

A vuitens de final van guanyar a casa al C.T Girona, per 4-3. Va ser una el·liminatòria molt emocionant i molt llarga. A quarts de final els va tocar amb el cap de sèrie número dos, el Real Club de Tennis Barcelona contra el que van jugar a casa també on aquí no van tenir cap mena de possibilitat i van quedar 0-5. Per el cinquè o sisena posició van jugar contra el Club Tennis Laietà, a Barcelona, on va ser una el·liminatòria molt igualada, però finalment va acabar a mans dels del Laietà per 4-3.

Per acabar, aquest cap de setmana a les instal.lacions del nostre club i en pista de terra batuda es va jugar la setena o vuitena posició, contra el C.N Lleida. Els nostres jugadors estaven molt animats i una mica nerviosos per començar el partit. En tot moment van tenir molt bona actitud dins la pista i durant tot el campionat i van lluitar cada punt.

Els resultats van ser els següents:
Josep Freixas va guanyar a Martin Slafer per 6/0 6/0
Adrià Borrallo va guanyar a Enric  Sales per 6/2  7/5
Nil  Vidal va guanyar a Ivan Pedrico per 7/5  0/6   6/2
Adan  Parés va guanyar a Carles  Solana per 6/0  6/0
Joan  Mariné va guanyar a Victor Julla per 6/0  6/0

Resultat final 5 a 0 a favor del Monterols.