El Club Tennis Reus Monterols va iniciar el passat mes de febrer l’Slim Diet, la segona edició d’un revolucionari mètode per aprimar-se.

El programa, que fa un mes que es va iniciar, compta amb la combinació de sessions d’Slim Belly, entrenament i la planificació detallada d’una nutricionista

Els 6 participants, escollits entre més de 850 inscrits al concurs, es declaren molt satisfets amb els resultats que estan obtenint

 

L’Slim Diet, el programa d’aprimament del Club Tennis Reus Monterols, ha complert el seu primer mes des que es va posar en marxa el passat 1 de febrer. Aquesta segona edició del programa, amb la que es van seleccionar 6 persones per aprimar-les fins a 2 talles en 8 setmanes, està sent tot un èxit.

 

Iñaki Vega, Alexandra Carrilero, Olaya Pérez, Ingrid Elvira, Juan María de Haro i Santiago Mateu són els participants d’aquesta segona edició que van escollir els entrenadors i la nutricionista del Fitness Center del CTRM entre més de 850 candidats.

 

El programa consisteix en 12 sessions d’entrenament específic i personalitzat amb la faixa Slim Belly (un sistema que ajuda a reduir greixos localitzats a la panxa, la cintura i els malucs) i una dieta especialment dissenyada per a cada persona per part de la nutricionista.

 

Els resultats a mig programa

Tots sis participants han aconseguit reduir pes i centímetres de perímetre abdominal. Així amb només un mes de programa -encara queden tres setmanes- s’han aprimat un total de 32 kg i han reduït 62 cm. Més concretament, els resultats personals són: Santiago Mateu s’ha aprimat 7,5 kg i ha perdut 18,5 cm de perímetre abdominal; Olaya Pérez ha aconseguit perdre 6,4 kg i 10 cm; Juan Maria De Haro ha reduït 4,1 kg i 7 cm; Ingrid Elvira ja s’ha aprimat 5,7 kg i 6,5 cm; Iñaki Vega ha aconseguit reduir 5,1 kg i 7,5 cm, i finalment, Alexandra Carrilero ja ha perdut 4,6 kg i fins a 12,5 cm.

 

L’evolució del programa es pot seguir a través de la pàgina de Slim Diet i al perfil del club reusenc a les xarxes socials. És allà on es poden veure les dades d’aprimament (kilograms perduts i centímetres reduïts a l’abdomen) que es van actualitzant periòdicament.

 

El club reusenc manté, com va anunciar fa un mes, l’oferta especial dirigida a tots aquells inscrits al càsting de l’Slim Diet fins a finals de mes: 12 sessions d’Slim Belly per només 40€ per als socis i 54,90€ per als que no són socis.