Dijous 24 de març a les 11 h s’ha disputat la final del tercer Open Nacional de tennis Ciutat de Reus Pre-future 2016 a la pista central del Club Tennis Reus Monterols que ha enfrontat als tenistes Jeremias Lima contra Tadas Babelis.

Tadas Babelis ha guanyat a la final per 6/4 6/2 proclamant-se campió del torneig i aconseguint així un wildcard per la fase final del Torneig Internacional Autolica Future 2016 que començarà el proper 8 d’abril.

Lima i Babelis han estat els dos jugadors revelació del campionat, ja que van eliminar als caps de sèrie número 1 i 2 respectivament en la segona ronda i s’han trobat a la final després de guanyar a vuitens, quarts i semifinals amb certa comoditat als seus adversaris.

Jeremias Lima va guanyar al tarragoní Alex Valeriano, campió de l’edició passada del torneig, a les semifinals per 6/4 6/4.

El segon (Lima), tercer (Valeriano) i quart (Neubau) classificats no han marxat amb les mans buides, el premi que s’han emportat ha estat un wildcard per poder disputar la fase prèvia del Future.