Diumenge 26 d’abril a les 09:00 h i en pistes de green set es va realitzar la tercera jornada del Jocs Esportius Escolars de Tennis, organitzat pel Consell Comarcal del Baix Camp al Club Tennis Reus Monterols.

Un cop més, els cinquanta participants van venir a fer la tercera jornada dels jocs escolars on aquest cop els tres primers classificats de cada categoria tenien medalla segons els resultats de les anteriors jornades. L’entrega de medalles va ser a càrrec de representants de l’Ajuntament de Reus i del Club Tennis Reus Monterols.

Els nostres alumnes del Reus Monterols van quedar de la seguent manera:

En categoria pre-benjamí: Carlota Pàmies i Pau Crespo van quedar en tercera posició.

En categoria benjamí: Maria Vernis, Ruben Garcia i Xavi Crespo van quedar quarts.

I Roger Pamies i Miquel Hierro en cinquena posició, tenint en conte que en aquesta categoria hi havia once equips participants.

En categoria Aleví: Carles Gutierrez i Victor Pacual van quedar en quarta posició.

I Alex Juarez i Paula Garcia en sisena posició.

Per acabar en categoria Infantil-Cadet: Joan Gomez i Jordi Rull van quedar en primera posició. I Christian Pascual i Pol Borràs en cinquena posició.

Un cop més hem de felicitar el bon comportament dels nostres alumnes durant els Jocs Escolars.

Ara el proper 9 de maig es jugarà a les nostres instal·lacions la fase territorial, on només participaran els dos primers de cada categoria, on dos dels nostres alumnes s’han classificat per jugar que son Joan Gomez i Jordi Rull.

Enhorabona!