A primera hora del matí d’aquest diumenge 11 d’abril, al Club Tennis Reus Monterols, ja s’hi respirava un ambient tenístic amb la presencia dels jugadors internacionals que des de les 9 h han començat a disputar els primers partits de la fase prèvia del Torneig ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes Benz que reparteix 25.000$ en premis i que ha compta amb la participació d’una fase prèvia de 64 jugadors i una fase final de 32.

 

Durant tot el dia d’avui i també demà, els jugadors inscrits a la fase prèvia disputaran els partits de classificació que donaran pas als 8 jugadors que accedeixen a entrar al quadre final de 32 en el que s’hi veuran molts bons tennistes, entre ells, Javier Barranco, cap de sèrie número 1 i 330 del rànquing mundial ATP, Corenin Denolly o Eduard Esteve, entre altres.

 

Cal destacar la participació dels jugadors del Club, Adrià Fochs al quadre de fase prèvia que ha perdut en primera ronda contra Ignacio Benzal per 6/1 2/6 10/8 i Jordi Garcia que jugarà al quadre final.

 

Fins ara s’ha pogut veure molt bon tennis i el Club restarà obert amb les mesures de seguretat necessàries durant tot el torneig per qui vulgui venir a disfrutar dels partits.

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.