Aquest passat dissabte 14 d’octubre a les Instal·lacions del Real Club de Tennis Polo es va jugar la segona Jornada d’aquest Torneig.
Els 5 equips que van representar al Reus Monterols es van classificar per la Fase Final del Torneig, on participen els millors Clubs de Catalunya.
– L’equip nascut l’any 2013, format per Tomàs Turco, Octavi Valls, Marcel Ramos, Feberli Muelle i Guim Font, van quedar en segona posició i, per tant, van pujar a pòdium.
– L’equip nascut l’any 2014 femení, format per Martina Moreno, Lissi OblatoreJanna Marimón i Laia Vidal van quedar en quarta posició.
– L’equip nascut l’any 2014 masculí, format per Timo DoronínDidac Mestres, Max Palacios i Juan Sabater, van quedar en quarta posició.
– L’equip nascut l’any 2015 masculí, format per Bruno Moreno, Quim Buira, Daniel HellinChabier Esteban i Mario Proaño, van quedar primers de grup i també van pujar a pòdium.
– I per acabar, les nenes nascudes el 2015, format per Leontina Dimitreska, Leonor Toscheva, Clàudia Luque, Núria Bertran, Onna Lleixa i Micaela Garcia, van quedar en segona posició, pujant també a pòdium.

A l’acabar l’entrega de medalles i trofeus va haver-hi focs artificials on van poder gaudir tots els participants i famílies.

Enhorabona a tots els nens i nenes del Club pels bons resultats del Torneig!