Aquest dissabte dia 8, coïncidint amb la setmana que es disputa el Torneig Internacional Futures Beep Autolica Mercedes Benz, es va cel·lebrar una nova edició de la trobada de minitennis, dirigida a nens de 5 a 10 anys de tota la provincia.

Hi van participar uns 60 nens i nenes i l’activitat va tenir un èxit rotund. El bon temps va acompanyar durant tota la tarda, la organització va ser fantàstica i l’equip de manteniment ho van tenir tot molt ben preparat. Els esportitstes estaven plens d’il·lusió ja que molts d’ells era la primera experiència competitiva, els monitors eren els alumnes més grans de la nostra escola i de tecnificació, el berenar, els pares i avis fent de públic.

Tot plegat es va crear un ambient molt bonic amb totes les pistes plenes de nens i nenes animats pels pares i avis. En aquesta edició hi van participar a part de nens de la nostre escola, alumnes del Tennis Tarragona i de Sant Salvador. Hi hagut menys participació que en altres edicions degut a la disputa el mateix dia dels jocs escolars i també del supertennis 1 i supertennis 2. Això ha fet que jugadors de clubs petits no hagin pogut participar.

A la mitja part de l’activitat els participants van berenar i en acabar vam fer una foto final de grup i se’ls va entregar una medalla conmemorativa de la trobada.

[widgetkit id=53]