Uns 60 alumnes de la nostra Escola de Tennis han participat aquest cap de setmana a la tradicional “Trobada de tennis i minitennis” que aquest any, com que el World Tennis Tour Autolica Mercedes-Benz va coincidir amb la Setmana Santa, vam haver d’ajornar-la.

És una de les activitats estrella de la nostra Escola. En primer lloc, i durant més d’una hora, jugadors i jugadores van competir de manera amistosa, agrupats/des per nivell i edat.

Els/les alumnes de 8 a 12 anys van jugar en pistes de 3/4 i pista sencera, deixant la competició de minitennis pels alumnes de 6 i 7 anys.

El berenar, servit pel Forn Sistaré, va ser la millor recompensa i vam poder recuperar les forces!

A la segona part de la Trobada, es va celebrar un concurs de dianes amb diferents premis pels encertants (samarretes, polos, tovalloles del club, clauers, canelleres, etc.).
En acabar, vam reunir a tots els nens i nenes a la pista 16 per fer una foto final de grup i seguidament, vam acomiadar la Trobada amb el sorteig de 5 pilotes gegants de tennis i un amplificador musical Sony amb bluetooth, gentilesa del nostre patrocinador de l’escola Clínica Alba”.

Resumint, podem dir que va ser una gran jornada de tennis on nens i nenes, monitors, voluntaris i pares i mares vam gaudir tots junts.
Agrair també la feina del personal de manteniment del club per deixar-ho tot a punt per a la jornada.

Ens veiem a la següent!