Aquest matí, els aficionats al tennis han pogut gaudir d’una jornada del millor tennis internacional en les semifinals en categoria individual del Torneig Internacional de tennis ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes Benz del Monterols.

 

La primera semifinal ha començat a les 10 del matí a la pista central del Club i l’han disputat l’italià cap de sèrie 1, Filippo Baldi contra el francés Ugo Blanchet. El partit ha començat a favor del francés, que ha guanyat el primer set per un ajustat 7/5. Però al poc més d’una hora de joc, i amb avantatge de Blanchet al marcador, l’italià Baldi s’ha hagut de retirar quan anaven 1 a 3 en contra, així doncs, Ugo Blanchet disputarà la final demà a les 11 h.

 

A continuació Alex Martí Pujolras  s’ha enfrontat a Ignasi De Rueda en un partit de gairebé dues hores i mitja, en el que el resultat final ha estat de 6/4 4/6 6/4 a favor de Martí Pujolras.

 

Així doncs, Ugo Blanchet i Adrià Martí Pujolras es disputaran el títol de campió del Torneig Internacional de tennis ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes Benz del Club Tennis Reus Monterols que aquest any arriba a la seva 22ena edició.

 

Demà al Club Tennis Reus Monterols es podrá veure la gran final de la categoria individual que es celebrarà a les 11:00h a la pista central entre aquests dos tennistes que han disputat un torneig de molta qualitat tennística i en el que s’han vist partits espectaculars. Aquesta partit serà el punt i final del torneig que es va iniciar el passat 4 d’abril i que reparteix 25.000 dolars en premis.

 

Per tal de seguir les últimes novetats, classificacions i ordres de joc es pot consultar la web del Club Tennis Reus Monterols o a les seves xarxes socials.