Àngela Pérez s’ha proclamat campiona de la categoria junior femení del Màster del Circuit Pere Masip organitzat a les pistes del C.E.Cornellà. Va guanyar la final a la jugadora Daniela Lentisco per 4/6 6/3 6/2

Es van disputar les finals del campionat del Circuit Express Pere Masip del Club de Tennis Turó. Dues de les nostres jugadores van arribar a la final. Àngela Pérez es va proclamar campiona en la categoria absolut femení guanyant a la final a la jugadora Daniela Lentisco per un doble 6/0. Mariami Nadirashvili es va proclamar finalista en perdre en la final 6/3 6/0 contra la jugadora Laia Larrosa.

Alejandro Marco es va proclamar campió en la categoria benjamí masculí al IV Trofeu Giorgina de Miguel organitzat a les pistes del Club de tennis Mataró. Va derrotar a la final al jugador Alex Fradera per 4/2 4/0.