🎾🎬 Ahir va sortir el 3r capítol d’ Una de les nostres, amb @asanchezfallada i ja el teniu disponible a @tv3cat a la carta!

👉Al programa, la jugadora de pàdel parla dels valors de l’esport i explica el camí fins a ser la número 1 del món.

En aquest capítol, l’Ari tornarà al club on va començar, el Club de Tennis Reus Monterols, per compartir un dia amb vuit nens i nenes que es moren de ganes de viure aquesta experiència amb ella. Després de fer-los un entrenament i una masterclass per parlar dels valors de l’esport, l’Ari n’haurà de seleccionar tres, que tindran l’oportunitat de veure com és el dia a dia d’una esportista d’elit.

Els tres escollits aniran fins al @rcpolobarcelona per viure en la seva pròpia pell i juntament amb l’Ari una sessió amb el preparador físic Toni Martínez i també un intens entrenament amb Miguel Sciorilli, conegut per haver estat l’entrenador de fins a cinc números 1 del món. Per acabar, assistiran al partit de quarts de final del Barcelona Master Final 2022, el torneig més important de l’any, ja que allà es decidirà si l’Ari acaba la temporada sent la millor jugadora de pàdel del món o no. Quins nervis!

🙌 Visibilitzem l’esport femení català i generem referents

Enllaç al programa 👉 https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/una-de-les-nostres/ari-sanchez/video/6204742/