Dissabte 5 de març, a les instal·lacions del Club Natació Lleida es va jugar la Lliga Catalana que va enfrontar als equips Benjamí Femení A i B del Monterols contra el CN Lleida. L’eliminatòria va acabar amb una victòria i una derrota pel Monterols.

L’equip Benjamí A del Monterols format per Lucia Pérez, Violeta Angullo i Julia Marti van guanyar per 1 a 3 al Natació Lleida. Com a número 1, Lucia Pérez va guanyar amb molta facilitat a Celia Torrelles per 6-0/ 6-0. Com a número 2, Violeta Angullo va guanyar per 6-2 /6-2 a Joana Ripoll i com a número 3, Júlia Martí va guanyar per 6-1 /6-0. Seguidament es va jugar el partit de dobles on per part del Natació Lleida van jugar Celia i Joana que van guanyar per 7-6 / 6-4 a Lucia Pérez i Julia Martí.

Per altra banda, l’equip Benjamí B, format per Lucía López, Irene Fernández i Lucia Sánchez no va tenir tanta sort i va perdre per 3 a 1 contra l’altre equip del CN Lleida. Com a número 1, Lucia López va perdre per 6-3 6-2 contra Celia Torrelles. Com a número 2, Irene Fernández va perdre per 6-1 6-0 contra Joana Ripoll. Com a número 3, Lucia Sánchez va guanyar per 6-2 6-4.

Seguidament es va jugar el partit de dobles on per part del Natació Lleida van jugar Celia i Joana on van guanyar per 6-4 / 6-4 a Lucia Lopez  i Lucia Sánchez

Cal felicitar a les nostres jugadores per els bons partits que van fer.