Dissabte 2 de Juliol a les 10 h es tornava a celebrar les 12 h de tennis, la sisena edició, organitzat per la Marga Jové i la Sara Palacios, amb els ajudats incondicionals del Torneig Marc Montoya, Jordi Santillana i Aina Miralles.
Aquest any els patrocinadors oficials de les 12 h van ser Forn Sisteré, Ortopédia Robusté, el Restaurant Les Barques de Salou, Restaurant LB 21 del Hospitalet del Infant i Head.
Gràcies als patrocinadors de les 12 h es va donar en cada jugador un welcome pack.
En total van jugar en deu pistes, ja sigui en pistes de terra batuda o de green set, i un any més van participar 80 jugadors socis i no socis a partir de 10 anys, i un any més va ser tot un èxit.
Cada jugador va fer sis partides, tres individuals i tres dobles de 35’ cada partit.
Al final de la jornada es van sumar els jocs de cada equip ( blau, rosa, verd i taronja) i el guanyador d’aquest any va ser l’equip Rosa, amb un total de 381 jocs guanyats, on van participar com a capità Sergi Roviralta, Pepe Muntadas, Juan de Dios, Alfons Muntaner, Nacho Rojas, Marc Valls, Albert Espinar, Lucia Sánchez, Albert Muntaner, Teresa Faci, Nico Monje, Martina Marimón, Oriana Jimenez, Oriol Pedemonte, Marc Bonillo, Ivan Rodriguez, Santi Robert, Maria Retuerto, Josep Galàn i Carlos Cortés.
En segona posició va quedar l’equip Taronja on van aconseguir 360 jocs.
En tercera posició l’equip verd on va aconseguir 341 jocs.
I en quarta posició l’equip blau en un total de 314 jocs.

L’equip guanyador es va fer l’entrega de una medalla i es va fer sorteig de un sopar per dos persones al Restaurant LB 21 del Hospitalet del Infant, que l’afortunat va ser Sergi Roviralta.
I de una bossa on l’afortunada va ser Martina Marimón.
L’equip en segona posició es va sortejar un dinar al Restuarant de Salou Les Barques, on l’afortunat va ser Pedro Tornero.
I els equips en tercera i quarta posició es va sortejar una moxila Head, on els afortunats van ser Arnau Redondo i Sophia Muntadas.

Enhorabona a tots!!!!
Us hi esperem l’any vinent.