El passat diumenge 26 d’abril a les 15:30 h a les pistes del Club Tennis Reus Monterols es va jugar la última jornada del Campionat Comarcal per equips en categoria Absolut Femení contra el Club Tennis Gimnàstic.

A pocs minuts per començar la jornada, va començar a ploure una mica, tot i així les jugadores van anar a la pista a jugar. A la poca estona d’haver començat, la pluja no parava i es va haver de supendre momentàniament ja que plovia amb més intensitat. Al cap d’una mitja hora, per sort va parar de ploure i es va poder reprendre la jornada.

De número 1, representant el Club Tennis Reus Monterols, Liana Manucharyan es va imposar a la jugadora del Gimnàstic de Tarragona Ada Gasca, per 6/2 6/4.

De 2, Núria Sariñena no va tenir cap mena de complicació per superar a Ivet Jimenez Perez de Tudela per 6/1 6/1.

De 3, Cristina Budí no va iniciar molt bé el partit i quan va començar a jugar millor ja era massa tard, resultat final contra Laia Alfaro 0/6 3/6.

Per acabar el dobles Sara Palacios i Liana Manucharyan, van jugar contra Ivet Jimenez Perez de Tudela i Ada Gasca, van demostrar una gran complicitat entre les dues jugadores on es van veure punts molt llargs i bonics, resultat final per les jugadores del Reus Monterols 6/4 7/6.

El resultat final de la el·liminatòria va ser de 3-1 a favor del Monterols