El diumenge 15 de desembre al matí es va jugar a les pistes del Club Tennis Reus Monterols, el Campionat de Catalunya per equips en el que hi participa l’absolut femení que va acabar guanyant 4-0 contra el CN Lleida.

Tercera eliminatòria  de l’equip absolut femení on les nostres jugadores es van imposar amb una certa claretat amb nivell tècnic i tàctic contra les de Lleida.
De 1, Gemma Fontgitvell es va imposar amb molta facilitat a la número 1 del Lleida, Janet Pérez per 6/0 6/0. De 2, Núria Sariñena, no va ser un dels seus millors dies, però si que va ser més regular a la pista que la seva contrincant Paula Lucía a qui la Núria va guanyar per 6/4 6/3.

De número 3, Anna Arnau, li va costar una miqueta entrar en joc, contra Júlia Esteve, però de seguida l’Anna va reaccionar i es va imposar per 6/1 6/2.
Per acabar, al dobles representat al nostre club Adriana Valls i Laia Arnau, van jugar per primer cop juntes de parella de dobles i s’ha de dir que es van entendre perfectament dins la pista, contra Paula Lucia i Julia Esteve. Les de Reus van guanyar per 6/3 6/0.

Enhorabona Noies!!!!!!!!!!!!!!!

absolut femeni